Capture 101 – in a different light

Da jeg så denne oppgaven først tenkte jeg på lys i en annen farge, altså veldig konkret løsning på oppgaven. Men de siste kveldene har det vært storm på himmelen over Bergen og det har regnet, lynet og tordnet. Enda jeg elsker lyn og torden så kan jeg jo si meg enig at vært her har vært fælt og det ikke har fristet å gå ut. Men da jeg skrudde av lysene når jeg skulle gå å legge meg, så jeg hvordan gatelysene ute fikk regndråpene på vinduet til til å skinne som sølv og gull. Og selv jeg med mine manglende poetiske sans, ser poesien i at stormen «in a different light» ble til noe vakkert.

sparkle in rain 010 sparkle in rain 014 sparkle in rain 016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.