Capture 101 – silhouette

Var ute tidlig en morgen, og brukte litt av tiden på å ta bilder. Siden jeg ikke hadde stativ måtte jeg ha høy ISO for å få nok lys i bildene, så derfor er bildene litt kornete. Men vi kan vel late som om det gir bildene litt sjarm? Vet ikke helt hvor treffende det er for oppgaven, men det jeg så når jeg tok bildene var jo omrisset av fjellene, husene og det lille lyset som skapte dette, men kameraet fanger opp lys annerledes enn mennesker. Synes likevel det var nok omriss og silhuetter til å bruke bildene, og håper dere kan leve med at de er litt i grenseland.

vikersund morgen og biscotti 012 vikersund morgen og biscotti 023 vikersund morgen og biscotti 036 vikersund morgen og biscotti 050

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.