Capture 101 – cut out

onsdag 10.desember 157

Hadde egentlig tenkt til å ha en litt høyere kameraplassering, så det ble litt ovenfra og ned og ikke nedenfra og opp som det ble her. Men var litt latskap involvert, og jeg stod heller på tærne enn å justere kameraet… og hvis man har tatt litt bilder så vet man at bevegelse i bildet gjør det uskarpt, og gjett hvem som ikke klarer å stå helt stille når man står på tå? Vel, svaret på det dekker kanskje mange mennesker, men i hvert fall meg. Uansett ble jeg fornøyd med resultatet på de bildene som faktisk var skarpe, selv om vinkelen skulle vært litt annerledes for optimalt resultat. Hva synes dere?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.