Du grønne glitrende tre

Capture 101 – mood or emotion. Har så få dager igjen til å fullføre prosjektet at alt som kan puttes inn under et tema blir prosjektinnlegg, men siden det er juleinnlegg så fortjente det en juleoverskrift (selv om det ikke er noe tre i innlegget..)

Da har vi kommet til romjula, og forhåpentligvis har dere også en fin juletid. Selv ble jeg ferdig med alle gavene før julaften, fikk bakt litt julekaker, snøen la seg som et tynt, hvitt teppe og la den siste finishen på julestemningen.

Pinnekjøttet smakte godt, fikk fine gaver og hadde det koselig på julaften rett og slett. På julaften er ikke kameraet mye fremme, er jo andre ting som har høyere prioritet, men tok faktisk 14 bilder til sammen. Riktignok så er 9 av de av middagsbordet, så hvor spennende det er kan man jo diskutere.. Men jeg lever uansett ikke etter prinsippet «bilde, eller så har det ikke skjedd», og det er fint å bare sitte sammen og prate uten å måtte dokumentere alt.

Men tittet egentlig bare innom for å høre åssen det er med dere, og ønske dere en fin romjulstid.

perspective and mood 055 perspective and mood 067

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.