Juletrehenting (Capture 101 – Nature)

Her kommer ting i litt feil rekkefølge, for vi hentet jo juletre før julaften. Noe annet ville jo vært litt rart, men her på bloggen så er det ikke så viktig med denne rekkefølgen. På lillejulaften gikk vi ned i skogen og fant det fineste treet, vi hadde bål hvor vi grillet pølser og så hadde vi gløgg på termos. Dagens nedtur var at jeg tydeligvis er dårligere enn jeg husker til å grille pølser for jeg klarte å miste ikke bare én, men to pølser i bålet, så måtte få en pølse av pappa som jeg kunne spise. På tredje forsøk så fikk jeg det til da, bare så det er sagt.

Resten av dagen gikk med til grøtspising og pynting av tre og hus. Med andre ord en veldig julete dag. (Her lager vi våre egne adjektiver etter behov…) 

perspective and mood 014 perspective and mood 023 perspective and mood 035 perspective and mood 039 perspective and mood 046

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.