Travle uker

Det er ingen myk overgang fra juleferie til skole. Her begynner vi med de mest travle ukene, og så går vi over i vanlig skole. Forrige uke hadde vi noe som kalles danningsuke, hvor vi skulle om likeverd, mangfold, ytringsfrihet, medmenneskelighet, pressefrihet, og så videre. Rett og slett om de viktige momentene i samfunnet vårt, og hvordan vi kunne dra dette inn i undervisningen vår som lærere.

danningsuke onsdag 001 danningsuke onsdag 004 fredag danningsuken 027 fredag danningsuken 080

Denne uken har vi begynt på praksisperioden vår, så nå bruker jeg dagene på å undervise og planlegge hva og hvordan jeg skal undervise. Derfor skjer det ikke så mye her inne på bloggen, men så fort jeg har kommet litt inn i rutinene så har jeg tenkt til å plukke opp kameraet litt mer og ta bilder. Med andre ord så kommer det forhåpentligvis litt mer bilder og innlegg her inne om ikke så altfor lenge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.