Reversed

Så et bilde på nett, hvor noen hadde gjort bildet svarthvitt og bare beholdt fargen på refleksjonene i vannet. Jeg synes det så litt kult ut, så bestemte meg for å prøve noe lignende. Prøvde å finne noen bilder jeg hadde liggende med refleksjoner, men var ikke så mange. Tok derfor et bilde med vann i tillegg, selv om det ikke er refleksjoner i det. Så knotet jeg meg gjennom Lightroom for å finne ut hvordan jeg kunne gjøre noe sånt. Mine bilder ble ikke like kule som det jeg så på nett, men synes det ble litt kult da i hvert fall. Om ikke annet så var det god trening i Lightroom.

IMG_7648 november 2014 098

Én kommentar til “Reversed

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.