Vinterferie 2015

Forrige uke hadde vi studieuke, som benyttet til litt vinterferie. Først var jeg hos bestemor og bestefar på Sunnmøre, sammen med mamma og pappa. Der har vi ikke internett, hvilket egentlig er veldig greit merker jeg. Vi spilte bridge, lette etter geo-cacher, spiste kaker, så ski-VM, leste bok og jeg jobbet bittelitt med skole.

Fra Sunnmøre reiste jeg til Trondheim for å besøke mine søsken. Der gikk vi litt rundt i byen i det fine været, spilte volleyballkamp mot IKEA sitt bedriftslag, var på Vitensenteret, var på Norsk Døvemuseum, jeg sydde meg et skjørt med Ragnhild som veileder, vi spilte kort, så på ski-VM og spiste kaker.

Den eneste gangen jeg tok frem kameraet var når vi var på Vitensenteret;

trondheim vitensenteret 001 trondheim vitensenteret 005 trondheim vitensenteret 011

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.