Takk til dere.

Oppfølging til «A moment of truth» 

Takk til deg som sa det var greit å være frustrert.  Takk til deg som sa at det var greit uansett hvilket valg jeg tok. Takk til deg som sa at det var mitt valg, og du ville være der uansett. Takk til deg som sa at du forstår. Takk til deg som tok deg tid til å lese. Takk til deg som sa at det var viktig, enten ved å si det til meg eller ved å dele det videre.

Jeg har bestemt meg for å ta fordypning i historie. Vil heller fokusere på å skrive tidenes bacheloroppgave og ha et bra år, enn at hele året skal kretse rundt studieturen. På denne måten vil jeg ha overskudd både sosialt, energimessig og ikke minst på bankkontoen. Dette blir jo tredje (og siste) året mitt i Bergen, og vil ikke at det skal være «den gangen jeg fikk energisammenbrudd i Tanzania», men «den fine avslutningen på lærerutdanningen».

Til dere som skal til Tanzania – have fun, send meg et postkort og ha en opplevelse.
Til dere som nå er stuck med meg et år til – la oss gjøre dette til det beste året noensinne!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.