saturday – hour by hour #1

10.00 Våkner, men synes dyna er god og varm så blir liggende. Har et nytt spill på mobilen som jeg er hektet på. Går tom for liv og kan ikke spille videre. Får dratt meg selv opp av senga.

saturday 013

11.00 Fortsetter på en Zentangletegning som jeg begynte på i går, mens jeg venter på at eggene skal koke ferdig. Blir oppslukt av tegningen så setter eggene til side så lenge.

saturday 017

 

12.00 Begynner å bli veldig sulten. Ikke så rart siden klokken er nærmere lunsjtid enn frokosttid. Blir to knekkebrød med egg og ett glass melk.

saturday 018 saturday 022

13.00 Finner min indre husmor. Bretter tøy, setter på en ny vask, rydder og vasker stuen. Vurderer å rydde kjøkkenet, men bestemmer meg for å drøye til jeg skal lage middag med det.

saturday 029

14.00 Kommer på at jeg har filmet et minikurs til, og tenker at jeg kan redigere og klippe den i dag. Mens videoene lastes opp i redigeringsprogrammet går jeg ned på butikken. Tar med meg alle de tomme saft- og vannflaskene vi har satt i skapet og panter de. Kjøper middag og lørdagsgodt. Først halvveis hjem husker jeg at jeg dro på butikken for å kjøpe vaskemiddel, men har ikke lyst til å snu.

14.00 laste inn film

15.00 Hjemme igjen litt over 3. Rydder vekk varene før jeg setter meg for å redigere film.

16.00 Klipper, redigerer og setter inn tekst. Ferdig litt før 5.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.