saturday – hour by hour #2

17.00 Med middagen innen rekkevidde (trodde jeg), så gikk jeg løs på kjøkkenet. Startet en runde med oppvaskmaskinen, ryddet og vasket benkene, og så ga jeg opp. Tenkte at de fjølene og knivene kan ligge en dag til, så snudde ryggen til og gikk ut.

photo an hour 005

18.00 Får melding fra Tone om at hun snart er på vei hjem så begynner på middagen. Bruker eviglang tid, men viser seg at det bare er bra. Tone rekker hjem og gjennom dusjen før middagen står klar på bordet.

photo an hour 009

19.00 Vi spiser mens vi ser på sesongavslutningen på sesong fem av NCIS. Den er ekstra lang, så klokka blir godt over åtte før nervene får lov til å roe seg ned.

21.00 Vi kan ikke vente med å se hva som skjer i neste sesong, så kjører på med den nye sesongen.

photo an hour 011

22.00 Rastløs-syndromet mitt slår inn, og jeg begynner å rydde i papirene mine mens spesialagentene løser saker og fanger mordere på skjermen.

23.00 Gjør ferdig zentangletegningen min, og begynner på ny tegning.

photo an hour 017

00.00 ZzzZzzZzZzz…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.