Junihelg

I helgen som var så var det god mat og sommerkos som var i fokus. Jeg hadde et par prosjekter på kjøkkenet, ett som dere fikk se i går, og ett litt mindre som dere får se i morgen. Vi satt også på terassen og spiste sveler en dag. I tillegg var vi nede på Haugfoss og spiste vafler i sommersola.

Utsikt over fossen Vaffel på Thranestua

De gangene vi ikke spiste så spilte vi litt boccia, så en film eller to på TV og puslet litt med forskjellige ting. Jeg blant annet prøver å rydde rommet mitt, som alltid når jeg er hjemme. Jeg har kommet i den situasjonen at jeg føler jeg har for mye ting, og ikke vil ha så mye, men har ikke så mye jeg føler jeg ikke trenger heller. Forhåpentligvis klarer jeg å skille meg av med en del ting før ferien er over.

Bocciasett

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.