Noen tanker om august

Skal prøve å ikke skrive alt i lister og punkter for en gangs skyld. August har vært en halv måned med ferie og en halv måned med hverdagsliv. Selv om ikke alt har vært hverdag da.

Dere husker kanskje journalen jeg begynte med, og kan rapportere at jeg har brukt den. Jeg har notert meg fem minner fra august, hvilket et færre enn de faktiske minnene jeg har, men det er vanskelig å vurdere hva som skal skrives ned og ikke. Mest nevneverdig er en helg på Ål med Ingvild og flere venner av henne, og ‘familietreff’ med slekta på pappa sin side. Jeg har lest to bøker, begynt på to andre bøker og sett én film. Filmen jeg så var The Circle med Emma Watson i hovedrollen, og mange andre flotte skuespillere i diverse roller. Høyaktuell tematikk og anbefaler filmen. Bøkene jeg har lest er Snokeboka av Lisa Aisato (rettet mot barn, men du verden så fin) og Sjakken eller Livet av Atle Grønn. Boka til Atle er et sammensurium av historier, og jeg tenker egentlig at den hadde vært bedre som lydbok hvor han bare forteller alle disse tingene han har hørt, sett og opplevd, men likte boka i skriftlig format også da.

Hvis du har hukommelsen med deg husker du kanskje at jeg sa at jeg ikke skulle se serier i august? Vel, det gikk ikke etter planen. Har sett søtten episoder av Prison Break (sesong 1), og åtte episoder av NCIS (sesong 11). Prison Break har jeg tenkt at jeg skal se i årevis, men aldri fått gjort det, så egentlig bare deilig å komme i gang med det. Har fått meg NCIS sesong 12, men måtte ta litt reprise på siste halvdel av sesong 11 for å huske de siste hendelsene.

Ellers kan jeg si at plantene mine lever fremdeles. Tok plantene ute inn i stua i går for det begynner å bli kaldt her om natten. Jeg burde nok vært flinkere på vanning, men så lenge de lever så sier jeg meg fornøyd. Har gått en del, ti av tjueen dager ble over 10 000 skritt. Og var en del tusen på flere av de andre dagene også. Ellers så var det litt skuffende med tanke på målene jeg hadde satt meg, men vil si jeg ble mer bevisst på det om ikke annet. September blir kanskje bedre.

Til slutt et lite prosjekt jeg hadde de siste to ukene her. Det er en app hvor man putter inn 1 eller 1,5 sekunder fra dagen sin, og så kan man sette dagene sammen til en film hvis man vil. Så dette er noen sekunder fra 17.-30. august. Man kan legge litt mer innsats i å ha fine klipp, men dette var litt testprosjekt fra min side så alt er ikke så spennende, men tenkte å tipse folk om appen.

Nå er det bare noen timer igjen av august, og jeg skal rydde litt i leiligheten og så se en film i kveld. Håper deres måned har vært bra, og så skrives vi mer i september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.