#TBR

#TBR står for «To be read», og jeg har to lister med TBR. En for nær fremtid og en for alt jeg en gang skal lese. Den siste listen er uoversiktig og evig lang. Den første er litt lettere å ha oversikt over. I dag er det første september, og jeg har laget meg en plan for hva jeg vil lese denne måneden. Det pleier noen ganger å forandre seg gjennom måneden. Ikke alltid jeg får lest det jeg har tenkt, noen ganger leser jeg helt andre ting, og noen ytterst få ganger får jeg lest mer enn planlagt.

Dette er min foreløpige liste. Mulig det kommer en eller to til, for jeg har tenkt meg på biblioteket til uka og hvis jeg låner bok så må jeg jo lese de før leveringsfristen.  De fire bøkene foreløpig på listen er blant annet de to første bøkene i Harry Potter-serien. Har tenkt til å lese hele serien (om igjen) i løpet av høsten, og håper å få lest hvert fall to før høstferien. Isbjørngåten er den siste boken i K2-serien til Hans Olav Lahlum, og kom nettopp ut i bokhandlene. Har begynt så vidt på den allerede, og skal lese den ferdig til uka er tanken.
Den fjerde og foreløpig siste boken på listen er We are all made of molecules av Susin Nielsen. Denne begynte jeg på for lenge siden, men kom ikke så langt. Tenkte å gi det et nytt forsøk denne måneden.

Så det er starten på bokhøsten min. Har dere noen bøker på leselisten denne høsten?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.