#1 – Revisited

I januar skrev jeg et innlegg med ti ting jeg skulle gjøre i år. Helt ærlig, så glemte jeg alt om disse ti tingene sånn i mars eller noe. Men så nå at de lå der, og tenkte vi kunne gå gjennom de og se hva jeg har gjort og ikke gjort.

Dette var listen

♣ Prøve minst 10 oppskrifter fra en kokebok.
♣ Se 52 filmer (som jeg ikke har sett før)

♣ Lese alle bøkene jeg har i hylla, men som jeg ikke har fått lest enda.
♣ Besøke det lokale biblioteket

♣ Bake brød
♣ Prøve å lære kalligrafi

♣ Lage 20 nye minikurs
♣ Dra på museum tre ganger (tre forskjellige altså)

♣ Tøye mer. Føler at hvis jeg noen gang skal klare spagaten, så må
det skje før jeg blir 30.
♣ Viktigst av alt – forbedre min mentale helse (som burde inkludere
å forbedre min fysiske helse i tillegg)

Vel… kan ikke si at jeg kan krysse av det meste her.
10 oppskrifter fra en kokebok. Not even close. Har brukt to fra en nettside da. Men ellers plukker jeg vilt fra alt jeg finner, inkludert min egen hjerne.

Se 52 filmer jeg ikke har sett før. Done! Har sett en del filmer, og 52 av de var filmer jeg ikke hadde sett før, og det er litt fint å ha sånt prosjekt. Særlig for meg som har tendenser til å se det samme om og om igjen *kremt* Harry Potter 

Lese alle mine uleste bøker. Eh.. Tror jeg har flere uleste bøker nå enn når jeg begynte året, men har lest en del i år da, så er fornøyd med det.

Besøke det lokale biblioteket. Dro etter jobb en dag, lånte meg to bøker og livet var fint.

Bake brød og lære kalligrafi. Tror ikke det har krysset tankene mine en gang at dette var noe jeg skulle gjøre. Kanskje neste år.

20 nye minikurs. Ja, jo, la meg sjekke… Joda, hadde 18 før vi kom til desember, og så har jeg kjørt på med en grammatikkserie nå i desember, så da seilet vi fordi 20.

Tre museer. Har vært på Natural History Museum i London, og dett var dett. Hvis man vil strekke definisjonen litt, så har jeg jo vært på Harry Potter studio tour som kan regnes som et museum over Harry Potter ting. Ja, nei? Samme med House of MinaLima. Skal sies at jeg ikke hadde helt sånne ting i tankene når jeg skrev det punktet, så får være flinkere på sånt neste år.

Tøying. Jeg hadde planer, men de skjedde ikke. Har nye planer, eller de samme planene, men ny vilje for 2019.

Min mentale helse har blitt bedre siden januar, og mørketida har ikke ødelagt det, så sier meg fornøyd med innsatsen jeg har gjort på det feltet! Dette punktet var det viktigste for meg av disse ti, så sier meg fornøyd måloppnåelsen her.

Selv om jeg kanskje ikke fikk gjort alle disse ti tingene, så fikk jeg gjort mye annet. Mye bra i tjueatten, og forhåpentligvis blir tjuenitten minst like bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.