Alle gode ting er tre

Var ikke sikker på om jeg skulle oppsummere hele året eller bare desember. 2018 gikk fort, men var også et langt år. Det føltes ikke som alt hadde skjedd i ett og samme år. Litt derfor blir dette en liste for desember, men først har jeg plukket ut tre ting som skjedde i tjueatten og som stikker seg ut blant alle minnene mine.

⇒  Jentetur til London med storesøster og mamma.

⇒  Spilte min beste sjakkturnering noensinne og kom på pallen i min klasse ved Landsturneringen i sommer.

⇒  Ble tante for andre gang.

Og det er bare en liten del av alt som skjer i løpet av et år. Man rekker mange små og store øyeblikk på noen hundre dager altså! Men nå, over til desember…

Tre sanger jeg hørte på i desember: 
Jeg hørte nesten utelukkende på London Grammar i hele desember, så ikke mye variasjon der. Mine favoritter i desember var «May the best», «Bitter Sweet Symphony» og «Bones of Ribbon». Alle av London Grammar hvis det var noen tvil der. 

Tre ting jeg gjorde i desember: 
– Tok tredje og siste dosen av HPV-vaksine
– Bakte julemenn sammen med mamma
– Farget håret

Tre bøker jeg leste i desember: 
– 84, Charing Cross Road (Helene Hanff)
– Harry Potter and the Order of the Phoenix (J.K. Rowling)
– Sjakk – ei kjærleikshistorie (Bård Vegar Solhjell)

Tre ting til jeg gjorde i desember: 
– Så på VM i lyn- og hurtigsjakk
– Hadde adventskalender på Youtube med små grammatikkvideoer
– Lagde masse konfekt, som sjokoladefudge og nougatkuler

Tre bilder fra desember, og ett fra overgangen mellom desember og januar: 
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.