Syvende til trettende

Denne uken har vært litt opp og ned, og kan ikke skjønne at det bare har vært en eneste uke.
Startet bra med en effektiv dag på jobb, og etter jobb hentet jeg et kamera jeg hadde bestilt.
Er veldig fornøyd med speilrefleksen min, men ønsket noe som var litt mindre og lettere å ta med seg rundt. Har sliti med å få med kameraet på en god måte. Har faktisk ødelagt to vesker, inkludert den fine Hogwartsvesken min (total heartbreak), fordi kameraet er så tungt at stroppen på veskene har gitt etter. Som resultat har jeg sluttet å ha med meg kamera ut, med noen få unntak da. Håper dette vil endre seg med det nye kameraet.

Har startet så vidt å teste kameraet, men har ikke blitt så mye enda. Har heldigvis mange måneder og år til å få brukt det mer.

Men som jeg sa, det gikk opp og ned. Utover kvelden ble formen dårligere og dårligere, og ble hjemme fra jobb på tirsdag. Trodde jeg var bedre på onsdag, men dro tidlig fra jobb fordi jeg ble dårligere utover dagen, og torsdag var jeg igjen hjemme fra jobb. Det var litt kjedelig å starte året med å være syk. Jeg startet året med motivasjon for å gjøre ting, og når jeg ikke kunne gjøre ting på jobb så prøvde jeg å gjøre litt hjemme. Når jeg var på beina så filmet jeg videoer til både det ene og det andre. Hvis dere ikke har fått med dere det enda, så er jeg med i et nytt prosjekt med SignLab. De/Vi har en nettside hvor man kan lære tegn, som dere kan sjekke ut HER.

Utover torsdagen ble jeg bedre, og da jeg våknet på fredag følte jeg meg helt fin. Bortsett fra litt sliten som man blir når man har vært syk. Fredag ettermiddag og kveld brukte jeg på kontoret/hobbyrommet. Jeg har en plan om å rydde og organisere ALT i løpet av året, så går gjennom alt jeg har. Det jeg ikke trenger eller ikke vil ha gir jeg bort. Det som skal kastes, kaster jeg. Det som er igjen organiserer jeg på en god og oversiktlig måte, så alt har sin plass og er lett å finne og bruke.

Etter noen dager nede for telling, så følte jeg for å gjøre litt mer og føle at jeg faktisk har gjort en del denne uken, så for lørdag og søndag lagde jeg en liste med 42 punkter(!) som jeg ville ha gjort. Noen punkter var små og enkle, og noen er ganske omfattende. Passet på å sette et punkt som var å lese minst 100 sider, så jeg hadde noe å kose meg med uten å føle at jeg kastet bort tid. Akkurat nå har jeg gjort 32 punkter, og skal til å begynne på punkt 33 som er å bære ned i boden noen esker jeg har fylt med ting jeg har bestemt ikke trenger å være i leiligheten til enhver tid. Om jeg får gjort alle 42 punktene vet jeg ikke, men er ganske fornøyd med det jeg har fått gjort!

Håper dere har hatt en ålreit uke, eller i det minste noen bra dager denne uken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.