Fjorten til tjue

Så fort ukene i januar skulle gå da, og hva har jeg egentlig fått gjort?

Har ikke fått gjort så mye som jeg ønsket, for jeg har vært sliten etter jobb og la meg ganske tidlig på kveldene. Som på tirsdag, måtte bare ha en liten middagslur etter middag før jeg kunne tenke på å gjøre noe fornuftig. La meg ned rundt halv sju, og våknet litt over fem. Oops. Kanskje lurt å sette på en liten alarm neste gang jeg føler for en middagslur. Men tenker at kroppen min sikkert trengte den søvnen, så kan ikke være for oppgitt.

Har fått lest litt nesten hver dag da. Mandag leste jeg ferdig Harry Potter and the Deathly Hallows. Tirsdag leste jeg Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg. Onsdag begynte jeg på The Hate U Give, og har fått lest noen sider av den på torsdag, fredag og i dag. Mulig jeg leser den ferdig i kveld, men merker jeg er sliten, så blir antageligvis neste uke. Ganske fornøyd med innsatsen da! Ligger et stykke foran skjema allerede, og håper dette blir typisk for leseåret tjuenitten. Så nærme ved å skrive tjueatten der. Ikke helt rutine med det ni-tallet enda.

For helgen reiste jeg til Oslo og traktene. Fredag dro mamma og jeg på den nye sjakkpuben i Oslo, The Good Knight. Ålreit sted, og en pub som til og med jeg kan tenke meg å dra på igjen. Ganske fullt der da, så anbefaler folk å komme litt tidlig på kvelden for å sikre seg et bord. Var også et sjakkurs for damer der den kvelden. Vi var innom der, men målgruppa var nok mer nybegynnere, så vi satte oss i hovedlokalet og spilte lynsjakk i stedet.

Lørdag var vi sammen med min søster og tantebarn. Hadde egentlig ikke så mye planer om shopping, men endte opp med å kjøpe en god del klær. Og ikke bare det, men klær med farger på?! Tjuenitten-meg er tydeligvis klar for forandringer, så nå er det rosa hår og farger på klærne som gjelder.

Håper uken deres var fin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.