Januar 2019

Da er vi i februar. Igjen føles det som tiden har gått både fort og sakte. Allerede ferdig med en måned av dette nye året, men nyttårsaften var jo så lenge siden. Hjelper litt å ha det delt inn i uker også. Den uken her har jeg vært sliten, uten at jeg egentlig kan sette fingeren på hvorfor. Men er det noe jeg har lært her i livet, så er det at lyd har en tendens til å snike seg innpå deg uten at du merker det.

La meg derfor ganske tidlig de fleste dager, og gjorde egentlig ikke noe annet utenom jobb. Leste litt i en bok, men ikke så mye som jeg hadde tenkt. Tenkte forresten å vise frem boktralla mi. Hva er boktralla? Jo, en tralle med bøker som jeg har, men som jeg ikke har lest enda. Før har jeg satt alle bøker på sin plass i bokhylla, for hylla mi er jo selvfølgelig sortert etter sjanger/kategori. Det har jo den ulempen at de forsvinner litt, og jeg kjøper nye bøker for jeg har jo ingenting nytt å lese. Prøvde derfor å putte alle uleste bøker inn i en hylle, men var en del flere av de enn jeg trodde…Derfor endte jeg opp med å putte de i tralla.

Forhåpentligvis klarer jeg å kutte litt ned på antallet bøker i tralla i løpet av året, men dukker jo alltid opp nye bøker så vi får se. Har ikke helt turt å telle, men vet det er over 50 bøker i den tralla. På den positive siden så har jeg klart å lese fire bøker fra tralla hittil i år. Av de fire så anbefaler jeg «The Hate U Give» – veldig dagsaktuell.

Hadde egentlig ikke tenkt til å skrive så mye om bøker, men det er tydeligvis uunngåelig i årets bloggposter. Tenkte å si litt om januar, men vet ikke om det har skjedd så mye. De sterkeste minnene er all ryddingen jeg har fått gjort og selvfølgelig jentehelgen med mamma og søsteren.

For februar så ser jeg frem til vinterferie, for da får jeg besøk! Blir også godt med noen fridager. Merker at helgen ikke helt er nok for meg alltid, for mye av tiden brukes bare til å lade batteriene, så får ikke satt i gang med helgen før den er over. Ellers skjer det litt her og der gjennom februar, så håper det blir en fin måned. Hvert fall hvis man ser bort i fra den tannlegetimen jeg har på kalenderen. Planen er å ignorere den helt til jeg faktisk skal dit.

Hva er deres januarminner? Og hva ser dere frem til i februar?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.