2 av 12

Da er vi ferdig med to av årets tolv måneder. Januar føltes som en liten evighet, mens februar var over før jeg fikk tenkt meg om. Det mest spennende jeg gjorde var å ha besøk av familie, og bygge LEGO med min bror.

Den siste uken så hadde jeg et lite prosjekt med egg. Ja, du leste riktig, eggser. Fant noen oppskrifter med egg som hovedingrediens som jeg ikke hadde prøvd før. Ukens første rett var den beste, og er den vi ser på de to øverste bildene. Alle oppskriftene var laget med fem ingredienser + basisingredienser som salt, pepper og olivenolje. På den første (og beste) så var det faktisk seks ingredienser da. Egg, hvetemel, bakepulver, yoghurt, mangochutney og chili. Kommer definitivt til å lage det igjen senere.

Så tilbake til min vanlige tema her på bloggen – bøker. Leste 8 bøker i februar (pluss de siste kapittelene i en, men den har jeg på listen for januar).

My life on the road (Gloria Steinem) ★★★☆☆
To all the boys I loved before (Jenny Han) ★★★★☆
I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live (Tom Malmqvist) ★★☆☆☆ (Har gitt den to stjerner, men vurderer å sette den ned til en stjerne)
Den forsvunne helten (Rick Riordan) ★★★★☆
Almost Adulting (Rose Arden) ★★☆☆☆
The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy (Douglas Adams) ★★☆☆☆
Ildprøven (James Dashner) ★★★☆☆
Dødskuren (James Dashner) ★★★☆☆

Men vi er jo allerede fire dager inn i mars, og jeg er på min fjerde bok for denne måneden. Hadde noen vage planer om å gjøre litt annet i helgen, men ble en skikkelig lesehelg. Har planer for de neste helgene, så fint å få lest litt når jeg har muligheten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.