Nitten dager

Vi er nå nitten dager inn i det nye året. Har en sånn mellomfølelse av at jeg synes det er rart at det har gått så mange dager allerede, men samtidig er overrasket over at vi ikke allerede er i februar. Det skjer mye, men samtidig også ingenting.

Vi har begynt året med å være tilbake på hjemmekontor fulltid. Før jul var jeg på kontoret to-tre ganger i uken, men nå skjer alt på mine egne kvadratmetere. Har derfor prøvd å aktivisere meg selv med ting i heimen så jeg ikke blir sittende foran TV i flere timer. På den måten føler jeg at jeg har fått gjort mye, men samtidig glir dagene over i hverandre siden det skjer lite nytt.

Jeg har begynt årets vårrengjøring, som jeg regner med tar fem til ti måneder og aldri blir helt ferdig. Men så langt er det lovende. Har kastet noen søppelposer allerede. Har omorganisert det ene og det andre og føler allerede at jeg utnytter plassen jeg har bedre. Har flere planer og får bare kjøre på til motivasjonen renner ut.

Ellers har jeg begynt på puslespill som jeg snakket om at jeg kanskje skulle gjøre. Er ikke hver dag jeg har lyst til å pusle, men blir litt nå og da. Dere skal få se et litt dårlig mobilbilde av progresjonen så langt:

Som dere ser har jeg gjort de lette delene, nemlig kanten og ansikter. Så da har jeg bare alt det vanskelige igjen. Tror jeg må sette en lenger tidsramme enn jeg opprinnelig planla.

Ukens dårlige nyhet: Har pakket ned julepynten…
Ukens gode nyhet: Har hatt to digitale familiestunder siden sist!

Ukens ord: Tenuous
(Hvis du er særlig interessert kan jeg opplyse om at forrige ukes ord var «rectify»)

Til neste gang; adiós!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.