Årets første uke

Vi nærmer oss slutten på uke 1 av 2021. Og for en uke?! Er vel flere enn meg som på dette tidspunktet teller ned dagene til Biden tar over? Ikke at det er noen deus ex machina, men forhåpentligvis et steg mot noe bedre.

For meg personlig har heldigvis ikke uken vært så dramatisk. Det er hjemmekontor og forbud mot å ha besøk som er toppen av dramatikk her. Ikke at jeg pleier å ha masse besøk, men er noe med at når muligheten blir borte, så vil man det mer. Gir det mening?

Som nevnt i forrige innlegg har jeg begynt med litt yoga. Har en app som har sånne 30 dagers opplegg. Jeg har valgt den letteste av dem, som passer meg ganske godt. Litt varierende hvor lette/vanskelige øvelser det er, i max. 10 minutters økter. Nok til at musklene får jobbet litt, til tider litt andpusten, men aldri veldig svett. Tror jeg hadde blitt litt demotivert hvis jeg måtte skifte til treningstøy og dusje etter hver gang, men sånn som det er nå er det bare å bestemme seg for å gjøre det nå og 10 minutter senere så er man ferdig og over på noe annet. God måte å bygge opp en vane på det.

Ellers har jeg gjennomført et puslespill, og det var gøy. Jeg har et mål om å gjennomføre et med 1000 brikker i 2021, men tenkte det var typ til høsten. Motivert av det jeg gjennomførte nå (500 brikker) var det rett på Norli som har 3 for 2 på puslespill (og spill) nå. Hadde tenkt til å kjøpe litt forskjellige størrelser, men endte opp med tre puslespill med 1000 brikker hver… Jaja, men da får jeg kanskje krysset av et punkt for 2021 i løpet av en uke eller to.

Har også som mål i 2021 og lære meg et nytt ord hver uke (engelsk). Kan være ord jeg har en viss idé om hva betyr, men som jeg aldri har slått opp. Kan også være ord som jeg har lest en del ganger, men ikke aner hvordan man uttaler. Kan også være helt nye ord.

Denne ukens ord er: Auspicious. Det er definert som dette i ordboken, «If an event or time is auspicious, it makes you believe that something will be successful in the future».
Så f.eks. hvis du vil si at noe har en lovende start, så kan du si «an auspicious start».

Til slutt i dette innlegget så har vi ukens liste, som denne uken har temaet «what makes you happy right now». Så tre ting som gjør meg glad akkurat nå:
– Julekaker er på tilbud i butikkene, som for meg betyr en boks med Berthas krumkaker
– Har en pakke med fotpleie som jeg skal lage en mini-spakveld med denne helgen
– Det er helg!

Ønsker dere alle en finfin helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.