1/12

Siste dagen i januar. Som dere kanskje husker så hadde jeg noen mål for måneden:
– å prøve ut yoga
– rydde i boden
– ta en tur til tannlegen (hvis ikke smitten i Oslo stiger mye mer)
– rydde digitalt (bokmerker i nettleser, e-post, gamle filer, osv.)
– Lese en bok (eller flere)
– Finne en ny artist å høre på

Som vanlig ble noen mål forlatt i de tidlige dager. Noen ble byttet ut med nye tanker og ideer. Mens noen holdt ut helt til siste dag.

Yoga: Jeg fulgte et 30 dagers program i en app. Siste dag i programmet i går og føler meg ganske flink som fullførte. Kan ikke si at gjennomføringen av hver bevegelse var perfekt for så myk eller sprek er ikke jeg. Men jeg jobbet meg gjennom så godt jeg kunne. Hviledag i dag, og så begynne på neste plan og neste nivå i morgen.

Boden: Ryddet litt, men ikke så mye som jeg hadde tenkt. Til gjengjeld har jeg ryddet langt mer i skap og skuffer på kontoret, soverommet og på badet.

Tannlege: Nei. Nope. Aldri i verden. Jeg hadde en time, men med ny «mystisk» variant av viruset så hadde jeg absolutt ingen planer om å forlate huset, så ringte og ba om en utsettelse til mars eller april.

Digital rydding: Jeg har ryddet på Pinterest denne måneden. Jeg så i høst av jeg hadde lagret over 10 000 pins der inne og tenkte at det var jo litt vel mye og ville være lett å sikkert fjerne halvparten. Men viser seg at jeg egentlig har lagret mye jeg vil spare på, så var ikke bare bare å fjerne en del. Har så langt fjernet knapt 1000 pins. Men skal fortsette med det og håper å fjerne 1000 til.

Lese bok: Jeg har lest «Til de voksne» av Linn Skåber. Ikke helt ferdig enda, men tenkte å lese resten i dag. Så langt er boken helt OK. Likte den forrige, «Til ungdommen», bedre. Føltes mer relevant for meg.

Artist: Jeg hørte på en av de anbefalte på Spotify, Shawn Mendes. Har jo hørt om han før, og hørt noe av ham før selv om jeg da ikke visste at det var hans musikk. Hadde ikke noe problemer med å høre på flere av albumene og en del bra. Ikke så mange nye favoritter for min del. Lagret to av sangene på min 2021-liste.

I dag avslutter jeg måneden med sjakkturnering på nett, boklesing, en haug med oppvask, en film(?) og litt potetgull.

Hvordan har deres januar vært?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.