Hello Monday

Det er litt godfølelse når en ny måned starter på en mandag. Ny dag, ny uke og ny måned. Med bare 28 dager i februar får vi også en oddly satisfying month, med fire hele uker. Ingen halve uker eller ekstra dager.

Mine mål for februar:
– lese litt hver uke
– tøye litt hver dag (med noen hviledager innimellom)
– ha en skjermfri dag (vekk med telefon, data og TV)
– sette opp og følge et budsjett
– fortsette med yoga, eller kan hende jeg bytter ut yogaøkten med noe annet innimellom. Yoga og tøying har mye overlapp, så tror jeg kan bli litt lei. Litt variasjon kan være bra for kroppen og motivasjonen.

Ellers håper jeg smittesituasjonen i Oslo blir bedre, at det blir mye solskinn og jeg får sove bedre enn i januar. Hva er deres ønsker og mål for februar?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.