En uke i august

Den siste uken har vært et studie i kontraster. Fra strålende sol til pøsregn. Fra lange gåturer og trening til late kvelder med TV og strikketøy.

Har hatt som mål de siste to ukene å gå over 10 000 skritt hver dag. Noen dager går det ganske greit, andre dager har jeg måtte overtale meg selv ut døren. Det er jo litt av fordelen og ulempen med å bo her. Bor nært alt, så blir ikke så mye gåing av seg selv. Men er også mange stier og «hemmelige» veier, så alltid nye steder å gå.

Denne uken har jo vært sommer og høst annenhver dag. Gummistøvler og klissvåte klær på vei til jobb en dag. Sommer og is på brygga en annen dag. Synes jo det er fint med regn også. Gir meg god grunn til å sitte inne og se på serier og bare kos. Men ikke like gøy når jeg må ut for å oppnå de ti tusen skrittene da…

Men den beste dagen var jo lørdag. Jentene (eller er vi damer nå?) på bytur. Vi var på marked i Kirkeristen. Så mye fine ting, og måtte jo kjøpe med meg en fin kopp da. Til all den kaffen jeg aldri drikker… Og så en god og lang lunsj, før vi ruslet rundt i Oslobukta og spiste is på brygga.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.