Halvveis i august

August har vært så fin, og så er vi bare halvveis?! Det har heller ikke vært noen store hendelser, men bare mange små fine øyeblikk. Fin balanse av aktivitet og avslapning. Lange, lyse, varme dager som bare nytes. Aner meg at de snart er over, men enn så lenge så er det bare fint. Sa jeg at august har vært fin? Har bare sagt ordet fem ganger nå, så håper du likevel skjønner at jeg synes august har vært fin.

Jeg har vært på nye og gamle fine steder, sammen med fine folk. I sentrum en sommerdag med familien. Tre forskjellige utstillinger sammen med Hillevi. I skog og bakker alene.

Jeg har vært mye rundt i bevegelse, men også funnet tid til sofaen på balkongen eller i stuen, alt etter som. Ta for eksempel i går – da var jeg ute i to timer og jaktet på stolper. På de to timene fikk jeg gått sju kilometer og 10 000 skritt, og fant 19 stolper. Den ene stolpen var en håpløs jakt, men de andre var bare deilig gåing gjennom skog, by og mark. Kom hjem igjen, dusjet, vasket klær og spiste litt. Klokka hadde ikke passert 12 en gang. Så hadde resten av dagen til å lese bok, strikke, se på The Great British Bake Off og bare slappe av. Helgen var så lang og fin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.