En tur på museum

Det nye nasjonalmuseet har jo endelig åpnet, så i helgen tok jeg turen til sentrum. Det er stort og mye. Jeg tok derfor bare 1. etasje denne gangen, men drar nok snart igjen for en eller to etasjer til.

Hvis det er flere som tenker at de skal dit en dag, så anbefaler jeg å dra ganske rett etter åpningstid. Det var betraktelig flere folk der da jeg dro enn da jeg kom for å si det sånn. Som dere kanskje ser på bildene fikk jeg tatt litt bilder uten at det er masse folk rundt, og det var deilig å kunne gå litt i det tempoet man ville og ikke føle at man gikk i en lang kø. I det siste rommet jeg var følte jeg at jeg måtte snike meg mellom folk for å komme rundt til de tingene jeg ville se litt nærmere på, for da var det begynt å bli mange.

Det er tematiske rom, og det er så mye spennende ting der. Jeg valgte å ikke se nøye på absolutt hver eneste ting for ellers hadde jeg blitt der i minst en uke. Ruslet gjennom, leste litt her og der på ting som var litt ekstra interessante. De har også gjort det litt spennende med ting man kan føle på. Det er også små stasjoner rundt med aktiviteter for barn hvis man har med det. Hadde litt lyst til å prøve noen av aktivitetene selv, men nøyde meg med et langt blikk på de. De har også app med kart og audioguide tror jeg. Jeg så ikke så nøye på den informasjonen for det var ting jeg ikke trengte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.