Alle dagene som kom og gikk

Det har vært mange hverdager fra jeg blogget i høst til nå, og noen hverdager skiller seg mer ut enn andre. I stedet for å skrive innlegg om hver lille ting, så tar vi en liten medley.

Veronica Maggio og Gabrielle i Oslo Spektrum med jentegjengen fra jobb
Juleferie hjemme. Jeg var syk hele julen, men heldigvis ikke så syk at jeg lå rett ut hver dag.

I høst hadde også min søster og jeg et prosjekt. Men hadde bare videoer og ikke bilder… Men vi lagde mozarella, helt fra bunnen av! Det er noe vi har snakket om noen ganger, men aldri gjort noe med. Men endelig så fikk vi kjøpt inn det vi trengte og satt av en kveld. Det var overraskende enkelt, men tar mye tid. Var en gøy ting å ha gjort da!

Jeg har vært ute med familie og spist middag både her og der i Oslo. Vi har også vært på teater, og vi har spilt dart på pub, så det er ikke bare mat det går i. Men stort sett mat!

Denne våren har vært en blanding av late dager, dager hvor det skjer noe og aktive dager. Mamma og jeg har ruslet ut til Bygdøy og tatt båten tilbake etter å ha vært på museum. Solfrid og jeg har jogget fra Maridalsvannet og nedover langs Akerselva. Jeg har puslet, strikket og lest bøker.

Solfrid og jeg pleier å trene sammen. Hvis vi trener i helgene så er det ofte kombinert med kafébesøk. Men vi har også vært på museum uten å trene før eller etter!

Én kommentar til “Alle dagene som kom og gikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.