Mitt nye liv.

Når dere leser dette så har jeg kommet frem til Bjerkely. Er litt nervøs, både gruer meg og gleder meg. (Gleder meg til det faglige! Men gruer meg til det sosiale. Som alltid.) Aner ikke hvordan det er med internett der så lover ingen oppdateringer i løpet av dagen eller morgendagen. Enn så lenge ønsker jeg dere en fin søndag og en fin uke! Håper bare klesskapet der er stort nok til alt dette… Har vært kjempeflink til å sortere ut og ta med så lite som mulig synes jeg da. Bare pakket 5 kjoler til og med(?!). Så når jeg kommer hjem i ferien så skal jeg sette meg i skapet med alle kjolene og fortelle dem hvor mye jeg har savnet dem. Har fått instagram og wordfeud så gi meg deres brukernavn eller legg meg til. På instagram heter jeg istrand og på wordfeud heter jeg frk.ingridstrand. Forhåndsskrevet lørdag kveld. Har forhåndsskrevet et til som kommer i morgen, med mindre jeg får internett og kan fortelle om mitt nye liv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.