Capture 101 – self portrait

Å ha oppgaven selvportrett etter alle disse seriene med bilder av nettopp meg selv er litt smør på flesk, men jeg vil jo gjennomføre prosjektet så langt jeg rekker. Så da tenkte jeg å dele noen av de bildene som ikke passet inn i de andre seriene, for det er en hel del. De som har tatt bilder med meg som modell (Hei Connie!) vet at jeg vimser rundt og gjør mye rart når jeg er foran kameraet. Dere som ikke har hatt meg som modell vet jo ikke dette, for dere ser jo bare de fineste bildene (som regel), men de bildene utgjør bare 1-5% av bildene jeg tar. Jeg har ikke det genet som gjør at jeg er fokusert og seriøs over lengre tid, spesielt når jeg «bare» skal stå foran kameraet og ikke trenger å tenke på noe spesielt. Så da må jeg få ut litt rastløshet ved å ta litt andre bilder, og det er kanskje de bildene som sier noe om meg som person? Uansett så er det noen av disse «rastløsbildene» dere får servert til denne oppgaven.

onsdag 10.desember 213 onsdag 10.desember 280 onsdag 10.desember 301 onsdag 10.desember 302 onsdag 10.desember 308 onsdag 10.desember 370

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.