Å bygge et slott

I vinterferien har jeg hatt besøk av broren min og vi har bygget et magisk slott, også kjent som Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom. Fikk dette massive byggesettet til jul av mine snille foreldre, og inviterte min bror til å bygge det med meg. Vi så på filmene og bygget og bygget og bygget. Litt avhengig av tempoet ditt så tar det omtrent seks filmer for å bygge et slott. FYI.

Var relativt greit å bygge. Alt kommer i poser, så du bygger en og en pose etter instruksjoner fra boka. Noen av de små dekorative deler er det ekstra av, så du samler opp en liten haug med ekstra biter. Det kommer ingen ekstra biter av de litt større, så du må krysse fingrene for at alt er bra. Jeg hadde en bit som var ødelagt. Heldigvis ikke en avgjørende bit, men alle bitene skal jo være der for en grunn, så kommer til å se om jeg finner en ekstra et sted.

Masse fine detaljer på det. På den ene siden ser man slottet fra utsiden, og på den andre siden så er ytterveggen borte så man ser flere ulike rom som man kjenner igjen fra filmene. Man får også flere små figurer som Harry Potter, Draco Malfang og professorer som man kan plassere rundt i slottet. Anbefaler virkelig dette for Harry Potter/Lego-fans!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.