Farvel til tjuetjue og velkommen til tjuetjueen

2020 var et år for historiebøkene på mange måter. Tror ingen av oss trenger enda en repetisjon av det, så velger å fokusere på hvordan året har vært for meg utenom hjemmekontor, avstand fra nære og kjære og hele den pakken.

Har av åpenbare grunner ikke vært så mange hendelser jeg har fått ta del i dette året, men til gjengjeld har de få blitt verdsatt litt ekstra i år. Som noen kanskje husker, så var jeg i Marokko med mine søsken tidlig i år. Vi var heldige med timingen der og hadde en super tur sammen.

En annerledes påskeferie alene hjemme i «lockdown», men med nesten daglige quizkvelder med familien. Noe som føltes som en tilnærmet vanlig sommerferie hjemmehjemme på gården, hvis det ikke hadde vært for at jeg egentlig hadde andre planer som måtte avlyses.

I sommerferien hadde jeg også bursdag og fikk en skikkelig bursdagsdugnad i gave fra familien. Det ble hengt opp lamper, gamle møbler ble lakkert, vegger ble malt, bilder ble hengt opp og nye møbler ble montert.

Høsthalvåret ble annerledes enn jeg hadde tenkt da kjøleskapet takket for seg og satte i gang startskuddet for en uplanlagt oppussing av kjøkkenet. Kunne bare kjøpt et nytt kjøleskap, men hadde tenkt litt på hvordan kjøkken jeg ville ha i fremtiden og det inkluderte et integrert kjøleskap. Så fremtiden ble til nåtiden og jeg tegnet meg drømmekjøkkenet (eller så nærme jeg kom på det budsjettet jeg hadde) og så var det riving av det gamle, fiksing av vegger, maling av tak og montering av nytt kjøkken. Igjen, heldige meg, fikk jeg hjelp fra familie som stilte opp på kjøkkendugnad. Kjøkkenet er ikke helt i mål, men det er funksjonelt og jeg bor ikke lenger på en byggeplass.

Tjuetjue kan for meg oppsummeres i tre ord: Marokko, familietid og oppussing.

Ved midnatt feiret vi det nye året med stjerneskudd

Nå er det nytt år og selv om det nye året ikke gir oss noen mirakelkur på alt det triste og tunge som har skjedd i tjuetjue, så er vi mange som er klare for nye muligheter i form av tolv blanke kapitler i livet.

Mine mål for januar vil være:
– å prøve ut yoga
– rydde i boden
– ta en tur til tannlegen (hvis ikke smitten i Oslo stiger mye mer)
– rydde digitalt (bokmerker i nettleser, e-post, gamle filer, osv.)
– Lese en bok (eller flere)
– Finne en ny artist å høre på

Godt nytt år alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.