Sommer 2021

Det blir ingen store reiser denne sommeren, men med det været vi har nå så er det helt greit å ha ferien hjemme. Det er mye kanskje, kanskje vi skal besøke de, kanskje vi skal reise dit, kanskje de kommer hit, kanskje, kanskje sommeren blir virkelig bra?

Jeg har laget meg noen punkter for hva jeg vil gjøre i sommer, uavhengig av hvem og hvor. Og noen punkter som er avhengig av hvem og hvor, men det tar vi som det kommer.

  • Sommersveisen 2021 – har time hos frisøren i helgen, og igjen blir håret rosa og lilla, men i litt mer duse toner enn før.
  • Lese minst fem bøker – Jeg har tatt med meg ni bøker på ferie, og har allerede sett et par her som jeg vil lese, men noen ganger vil jeg gjøre alt annet så setter lista nede på fem.
  • Stå på henda – eller i hvert fall gjøre forberedelser til det. Jeg skal prøve å være flink til å gjøre øvelser for å styrke håndledd og kjernemuskulatur, og kanskje kanskje jeg kommer meg opp på to hender og ingen føtter før sommeren er over.
  • Bake et brød – Føler det var den store tingen da nedstengingen var på sitt verste. Man hadde eller kjente noen som hadde et glass med surdeig på. Jeg kom meg aldri ditt, men er jo gøy å bake sitt eget brød, så setter det på lista. Ikke surdeig riktignok, men det er kanskje godt likevel?
  • 30 år – Jeg hadde tanker og planer, men ser ut til at tjueårene ikke vil ende med brask og bram, men en stille salutt. Baker vel en kake og setter pris på at jeg kan feire med familie.
  • Sjonglering – Har lært meg det grunnleggende, men har ikke helt fått teken på det. Skal øve litt her og der, og kanskje jeg klarer å sjonglere i mer enn 5 sekunder.
  • Møte noen venner som jeg ikke har sett på lenge. Av de vennene som jeg ikke jobber med har det vært langt mellom besøkene mens Oslo har vært i sosial nedstenging, så håper å kanskje få sett noen nå.
  • Spille kubbespill, frisbeegolf og boccia med familien. Typiske sommeraktiviteter hos oss, og håper sommeren i år er intet unntak.

Hva er deres små og store planer for sommeren?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.