Den første

Den første i hver måned gir meg en følelse av blanke ark. Særlig når det er på en mandag. Denne gangen markerer det også starten på et nytt skoleår. Første dag tilbake på jobb etter sommerferien. Det har også vært en sommer fylt av «første».

Jeg har brukt en ljå for første gang. Kan ikke si jeg var veldig effektiv med den, men var gøy å lære og prøve. Stolt av den lille flekken jeg klarte å rydde. Gjorde meg også veldig svett og sliten, så det var sommerens treningsøkt.

Jeg lærte også å hekle (igjen?). Mulig jeg har kunnet å hekle litt som barn, men det er i så fall glemte kunster, så var helt blank når jeg skulle prøve å hekle litt i sommer. Med litt hjelp av min søster så fullførte jeg et lite prosjekt, og fikk lyst til å prøve å hekle litt mer. Kanskje jeg må kjøpe meg en heklenål eller to?

Spilte frisbeegolf for første (og andre gang). Første gang med min bror på en bane like ved der jeg bor. Og en gang til senere på sommeren med venner (og min bror) da vi var i/på (?) Kongsvinger.

Første gang på sjakkturnering etter pandemien startet. (Nesten) hver sommer så er vi på Landsturnering i sjakk. De to siste årene har det blitt avlyst, så var fint at man kunne samles igjen i år. Det er en av de koseligste turneringene synes jeg. En uke på sjakkferie med familien. Mange folk som man møter igjen hvert år. Aktiviteter på kveldene, enten i egen regi eller som en del av turneringsarrangementet.

Jeg har også tatt zipline i Vikersundbakken for første (og antageligvis siste) gang. For en person med høydeskrekk var det ikke akkurat fryd og glede, men når jeg var rundt halvveis ned så var det ikke bare redsel i meg heller, så gir det en tommel opp. De andre var litt mer vågale i sine turer ned bakken, og var gøy å se på de også!

//Overlevde zipline i verdens største hoppbakke // Det tenkes (men tapte dette partiet da…)

En annen ting jeg har gjort for første gang, er å tapetsere vegg! Men det skal jeg fortelle mer om i neste innlegg.

Ukens…

… sang: «Healing» av Fletcher

… ord: Crenellation. Så nå kan du lure på hva slags bok jeg leser, som gjør at dette ordet blir et tema.

… ferieøyeblikk: lese på balkongen. Håper at det fortsetter å være sånn passe varmt i noen uker til, for er ikke helt klar til å gi opp balkonglivet.

Håper dere alle får en super uke, enten på jobb eller i ferie!

P.S. Ja, vi bare ignorerer at det er ett år siden sist jeg skrev noe. Like greit det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.