Det magiske strikketeppet

Jeg hadde egentlig tenkt til å skrive noe på mandag i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse, for jeg synes det er en utrolig viktig dag. Men valgte å ta en rolig kveld for min psykiske helse. Jeg skrudde av alle lamper og tente noen levende lys, fant frem strikketøy og så på den nye sesongen av 71° nord. Det var veldig deilig, spesielt etter en litt tung helg.

Innser jo nå at jeg flere ganger denne høsten har nevnt strikking. Jeg kan jo ikke akkurat påstå at jeg alltid har vært en ihuga strikker, og er det ikke nå heller for så vidt. Men jeg har fått inspirasjon og motivasjon til å ha et lite strikkeprosjekt. Jeg kan ikke veldig mye om strikking, men kan strikke frem og tilbake sånn som man lærte på kunst & håndverk på skolen, så strikker mange lapper og håper at jeg skal klare å strikke mange nok til å lage meg et lappeteppe.

Har 23 helt ferdige lapper, 1 som jeg bare må feste trådene på og en halvferdig lapp. Med andre ord – ikke i nærheten av ferdig. Men har nok til at jeg kan lage et lite barneteppe hvis jeg plutselig skulle miste motivasjonen til å strikke hele teppet. Noen har kanskje skjønt på overskriften til dette innlegget og sett på fargene til de ulike lappene og gjettet på hva som er inspirasjonen bak designet, men det er altså Harry Potters magiske univers. Hvert «hjørne» av teppet representerer et av husene på Galtvort og er laget/blir laget i det husets farger.

Det er min høsthobby i år. Det skulle egentlig være lesing, men er fortsatt ikke ferdig med Frankenstein som jeg begynte på for en liten evighet siden, så det prosjektet går ikke akkurat som planlagt. Noen andre som har plukket opp en liten hobby eller et prosjekt for høsten?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.